Kurs

Helgekurs vår 2021:

17-18 april: ridetimer med Marte. Påmeldingsfrist: 10. april.

15-16 mai: med instruktør, Maylèn Larsen. Programridning dressur lørdag til og med LA nivå, ridetimer i dressur på søndag. Maylèn er utdannet ridelærer fra Starum og har tidligere vært aktiv som dressurdommer og hun har drevet rideskole. Påmeldingsfrist: 8. mai.

12-13 juni: med instruktør Anna Hamre. Anna har vært aktiv rytter hele livet. Hun har vært på ponnilandslaget i dressur og hun har startet hesteklasser tom. MA på landstevne. Hun har også mye erfaring med innridning og tilridning av unghester. Påmeldingsfrist: 5. juni.

Et weekendkurs består av en økt hver dag, normalt vil vi ha en felles lunsj, men pga smittevern utgår dette pr nå. Det vil bli satt frem litt varm og kald drikke og litt å bite i. Kurset koster 800kr. 

Det er et begrenset antall dagbokser tilgjengelig og leie av dagboks koster 200kr pr dag. Ved behov kan det også leies hest av oss til kurset, det koster 100 kr pr dag og gjeldr så langt vi har ledige hester. Bindende påmelding til stall-hopp@outlook.com. Du får betalingsinfo sammen med bekreftelse på påmeldingen.