Rideskolen

I rideskolen hos oss er vi opptatt av å ha små grupper, så intruktøren får nok tid til hver enkelt elev. 

Fra tirsdag 06.04.2021 starter vi opp og det er mulig å melde seg på kurs allerede nå. Kurset vil følge skoleåret og har fri de dagene det er fri fra skolen. Ridningen vil i hovedsak foregå i ridehus, eller på utebane, men av og til kan det være vi rir på tur også. For å delta på ridekurs må man ha ridehjelm og egnet fottøy. Sikkerhetsvest anbefales brukt ved all ridning, men er påbudt for alle under atten år, hvis vi skal trene med bommer/hinder. Stall-Hopp har ansvarsforsikring. 

Pga. Covid-19 er det satt opp et kvarter mellom de ulike timene, så det skal være mulig å reise før neste gruppe kommer og så vi rekker å desinfisere utstyret før neste time. Smittevernregler vil overholdes og vi ønsker at alle elever skal bruke ridehanseker på timene.

Påmeldingen gjøres til stall-hopp@outlook.com og må inneholde navn, alder og nivå på rytteren, samt ønsket dag og klokkeslett for ridetimen. Påmeldingen er gjeldende og binnende, når du får bekreftelse og betalingsinformasjon tilbake. 

Foreløpig kursplan ser slik ut:

Tirsdag 16.00-16.45: Knøttetime (fra tre til seks år) De yngste og ferskeste rytterene, må ha med seg en ledsager som kan leie. 

Tirsdag 17.00-17.45: Juniortime (fra seks år) Må ha med seg ledsager som kan leie til rytteren er trygg på å styre og stoppe på egenhånd.

Onsdag 16.00-16.45: Knøttetime

Onsdag 17.00-17.45: Ungdom (Gruppe settes sammen etter nivå på ryttere)

Torsdag 16.00-16.45: Knøttetime

Torsdag 17.00-17.45: Ungdom/voksen (Ryttere som kan ri alle gangarter)

Timene fylles opp etter påmelding. Det kan også bli satt opp flere kurs på andre tidspunkter ved interesse. For å sette opp et kurs, må det være minst to stykker på timen. Har du spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på epost, eller telefon (97954434).